Westmount, Québec, Canada

Century home renovation

Built in the 1900s, this stately house was stripped to the bare walls and rebuilt to fit the modern-day needs of a young family with three children. The lot was also entirely re-landscaped. 

« CLICK ON IMAGES TO OPEN FULL SCREEN MODE »

Entrance area

The moldings, trim and exposed beam all feature cerused oak

Living room

The staircase is constructed of cerused oak

Hallway

Hallway leading to kitchen and den

Kitchen

The streamlined kitchen cabinetry includes a hidden door

Kitchen & dining area:

A gazebo was added off of the dining area

Breakfast bar & den view

Den

Powder room

Grass cloth wallpaper adds warmth and texture

Master bedroom

Master bedroom

The shower and toilet are hidden behind doors that blend into the mirrored walls. The bathtub is plated in metallic gold.

Children’s bedroom

© 2017 BY LAKESHORE CONSTRUCTION. ALL RIGHTS RESERVED.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon